KidsClub

Elke dag is anders maar net zo gevuld. We gaan leuke dingen doen, waarbij jullie je lekker kunnen uit leven. Ouders en verzorgers mogen mee doen en helpen begeleiden, mits hier genoeg ruimte voor is.

Wij doen verschillende projecten waar onder:

Project Kuiken: Hoe leuk is het om een kuiken te krijgen en deze een naam te geven, het eerst gelegde ei mee naar huis te nemen en te zien hoe de kip groeit? Natuurlijk moeten wij ook het hok voor de kippen bouwen en een mooi kleurtje geven. Dit gaan we samen doen.

Project water: We beginnen met een witte bak te vullen met slootwater. Elke week zien wij verandering in de bak. We gaan het water opsturen naar het lab en gaan met de uitkomst aan het werk om te zuiveren (houtskool/ watten etc) en sturen het gezuiverde water op om te zien wat wij hebben bereikt.

Project electra : Eigen stroom opwekken met een dynamo, een wiel en een accu. Hoe doen we dat? Nou gewoon zo!

Project moestuin: Zelf bakken bouwen, vullen met aarde, zaadjes planten, bij houden en smikkelen maar!

Project Pony: Wij gaan knuffelen, borstelen, poep scheppen, op het karretje, wandelen en spelletjes doen met de pony’s. Ook krijgen jullie uitleg over de pony’s en alles wat erbij komt kijken.

Project Konijnen: 2 grote konijnen die graag geborsteld, geknuffeld, gevoerd worden en het hok moet ook schoon natuurlijk.

Project hout: we gaan bouwen, een hut en een hok en misschien zelfs een vuurtje waar we broodjes in gaan bakken of eten op gaan maken. We gaan mooie dingen verven in vrolijke kleurtjes

Project Muziek: Hierbij komt er een echte muziek docent die met ons gaat djembé spelen

Project pijl en boog schieten: Hierbij gaan wij onze eigen pijlen en boog maken en leren schieten.

Project katapult maken: Een eigen katapult maken. Dat is tof!

Bokslessen: Kom lekker in beweging met onze bokslessen

Knutselen: En met slechtweer trekken we onze tent in om lekker te knutselen, want die hoefijzers zien er veel leuker uit als ze versiert zijn, of toch liever een dromenvanger maken?

Project rusten: Ook nu weer lekker de tent in. Goed leren ademen is belangrijk. Of wil je misschien leren mediteren… daar word je pas echt zennnnnnnnnn van!

Natuurlijk is er tussendoor ruimte om te spelen, op de trampoline te springen,  rennen op blote voeten, voetballen, gaan we lekker chillen, ijsje eten of met waterballonnen gooien.

De kinderen krijgen elke keer een stuk fruit, een koekje/ijsje en onbeperkt water/limonade.