Wat kost het?

Wij zijn een stichting wat wil zeggen dat wij een non-profit organisatie zijn, wij zijn niet uit op winst, wel op een goede verzorging van onze dieren en willen vele mensen de kans geven om gebruik te kunnen maken van onze diensten, samen met onze dieren.

Om onze dieren te voorzien van de goede zorg, het onderhouden van het terrein en alle meekomende kosten, doen wij wederdiensten. Alle inkomsten gaan naar de stichting. Mocht u willen doneren in geld, kunt u een vrije gift op ons rekeningnummer storten. Meld bij opmerking uw naam en email adres zodat u een uitnodiging kunt ontvangen voor ons feest, mocht u dit leuk vinden. Wilt u op een andere manier een donatie doen als in materiaal of energie kunt u ons berichten door het e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier te gebruiken.

1 keer in het jaar organiseren wij op 20 september de dag van de vrijwilligers en donateurs. Een Fijn feest waarbij wij samen komen en kunnen genieten van heerlijk eten, muziek, vuurtje en samen zijn.

Mocht u ons willen steunen, mag u een donatie doen, door een vrij bedrag op onze rekening te storten. Schrijf uw telefoon nummer of email adres in de beschrijving zodat wij u een uitnodiging kunnen sturen voor onze Feest dag. Ons rekening nummer NL73RABO0189474467 tnv Stichting Wei Voor Elkaar ovv uw telefoonnummer. Alvast bedankt namens de Dieren de Kindjes en mij !

Een bosrit die bestaat uit borstelen opzadelen en stappend door het bos totale duur 2 uur 40 euro (kan eventueel ook op een gekozen locatie)

Een strandrit bestaat uit wandelen over het strand een ijsje eten en een fotoshoot duur 2 uur 75 euro excl. reiskosten (0,35 per km vanaf Nieuwe- Tonge)

Ponyles hierbij gaan wij de pony verzorgen en rijden duur 1 uur 20 euro

Dierenles op locatie voor meer informatie kunt u een berichtje sturen via de contact pagina

Een wandeling met de ezel met gevulde mand voor 4 personen inclusief kennismaking duur 2 uur 75 euro elk extra persoon 9 euro

Kinderfeestjes hier kan gekozen worden uit pakketten

Pakket A : 2 uur ravotten op de wei dit is inclusief onbeperkt limonade en krijgen de kindjes een koekje/ijsje of een stuk fruit. We gaan pony ’s borstelen en dieren knuffelen. 75 euro maximaal 12 kindjes.

Pakket B : is zoals A met 1 activiteit naar keuze. 135 euro maximaal 12 kindjes.

Pakket C : duurt 3 uur is zoals pakket A en B plus een extra activiteit en inclusief taart patat en een snack. 250 euro

Uiteraard is er uitbreiding mogelijk. Elke activiteit kost 60 euro en komt er een half uur extra tijd bij.

Activiteiten:

Pony pimpen

Glittertattoos

Schminken

Oud Hollandse spelletjes (met warm weer ook waterspelletjes)

Rondje op de pony

Speurtocht door het bos (niet op locatie Zeeland)

Survival met een echt Vuurtje

Ook komen wij op locatie met 1 ezel en 1 pony.

Ook hiervoor hebben wij pakketten samen gesteld. De prijs is excl. reiskosten a 0,35 per km heenweg en terugweg van Nieuwe-Tonge.

Pakket A : De pony en de ezel mogen geborsteld worden en gaan met de kindjes erbij op de foto. Duur is ongeveer 1 uur en kost 75 euro

Pakket B : Zoals pakket A de kindjes mogen een rondje op de pony en wandelen met de ezel. Duur is ongeveer 1.5 uur en kost 135 euro

Pakket C : Zoals Pakket A en B gaan wij oud-Hollandse spelletjes spelen en krijgen de kinderen een glittertattoo. De duur is ongeveer 2.5 uur en de kosten zijn 250 euro

Met alle activiteiten is het belangrijk dat wij aan de veiligheid denken. Daarom is een cap verplicht en tijdens de kinderfeestjes zullen wij deze ook bij ons hebben. Trek de kindjes dichte schoenen aan.