Ponylessen

Bosritten.
Hoe fijn is het om op de rug van een pony door de bossen te wandelen? Dat kan bij ons. We gaan eerst lekker borstelen. Ik leg uit wat het zadel en hoofdstel is, hoe we deze om doen en gaan dan het bos in. Een cap en laarsjes met hak zijn verplicht (deze zijn ook te huur voor 50 cent per stuk/set mits de maat aanwezig). De duur is ongeveer 2 uur en de kosten zijn €15,00 wat ten goede zal komen aan onze stichting.

Dierenlessen

Het gaat met name om het bezig zijn met de dieren (pony’s, kippen, varken, geit en konijnen). Alle leeftijden zijn welkom.
Wat houdt de les in? We gaan het hebben over de natuur van het dier. Het lichaam. Wat voeren wij. Ziektes. Verzorging. Hoe houden we het schoon. Maar vooral ook het bezig zijn met dieren. Wij gaan verzorgen, stalomgeving schoon maken, knuffelen en lekker bezig zijn met de diertjes.
De kosten zijn 10 euro per persoon voor 3 kwartier, wat ten goede zal komen aan onze stichting.

Dierenles groepen

Ook in groepen geven wij les. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Ook hier gaan wij weer lekker bezig zijn voor en met de dieren. De duur is ongeveer een uur en de kosten zijn 5 euro per persoon.