Wat doen wij eigenlijk?

Omdat wij de gelukkige zijn die een stukje land, wat tegen het Kralingsebos ligt, tot onze beschikking hebben, delen wij dit stukje paradijs graag met anderen.

Wij lopen al jaren met de gedachte een stichting te beginnen, waarmee wij dan 17 juni j.l eindelijk mee van start zijn gegaan.

Er komen 2 pony’s en misschien wel een lief klein veulentje 🙂 er zijn honden en de kids krijgen een kip, later zullen er ook alpaca’s bij komen waar wij wandelingen mee kunnen maken. Graag laten wij mensen deze dieren verzorgen. Borstelen, onderhouden, voeden, rijden, spelletjes met de dieren etc. Hierdoor ontstaat een band gericht op liefde tussen mens en dier. Compassie.

Bezig zijn met de natuur. Leven met de natuur. Welke bloemen zijn eigenlijk eetbaar? Wat is On-Kruid eigenlijk? Wasmiddel maken en een eigen geplukte salade eten.. mmmm!

Een simpele actie is een bak vullen met water uit de sloot en deze een tijd volgen. Er gebeurt van alles, wat leuk is voor de kinderen om te zien.

Een kind een eigen kuiken. Hoe leuk is dat? Deze mogen zij een naam geven, verzorgen, en na 4 maanden de eieren van de kip meenemen naar huis. Zo maken zij het proces van groei persoonlijk mee.

Mensen mogen lekker op hun blote voeten lopen. Zij kunnen spelen, rennen, voetballen, fietsen, maar ook bouwen, hekken, hutjes of een vuur.

Wij gaan samen koken. Muziek maken. Rusten. Samen zijn. En vooral genieten.

Graag stellen wij projecten samen waarbij de mensen met en ook zeker voor de dieren bezig zijn. Maar ook voor zich zelf, op een educatieve manier met veel zorg voor wat het mens zelf nodig heeft. Het hoofd doel is genieten en liefdevol zichzelf mogen zijn en doen wat het graag doet waardoor het de kracht in zichzelf kan gaan ontdekken.

Onze stichting bestaat uit vrijwilligers, waaronder 1 pedagoog, deze meneer is een survival trainer die zijn eigen inbreng heeft. Hij is erg veelzijdig, van vechtsport instructeur tot zen leraar, van muziek docent tot zend amateur, wat tot leuke activiteiten kan leiden.

Daarnaast hebben wij een ware activiteiten begeleidster die leuke spelletjes in elkaar flanst. Ondanks dat “vervelen” tot de grootste creativiteit kan leiden, is daar bijna geen tijd voor bij ons op de wei.

Liefde is onze drijfveer. Liefde voor onze dieren. Liefde voor onze ruimte. Liefde voor onszelf en Liefde voor elkaar. Happiness staat bij ons hoog. Genieten van het moment. Uitkijken naar de volgende keer!

Wij willen graag onze krachten inzetten om een mooi plekje in de maatschappij te creëren voor mensen die krijgen wat zij nodig hebben. En dit in zichzelf mogen ontdekken.